fil a l'agulla

Hola! Sóc la Sílvia! i Xivi és el meu alter ego. Sóc jo quan em poso fil a l’agulla!

Des de petita que m’agrada cosir. No és estrany... sóc de cal Colet, una casa amb gran tradició de modistes. He jugat amb retalls, sedalines, cremalleres, botons i vetes. I n’he aprés amb la meva àvia, la Carmeta, i la meva mare, la Maria Montserrat.

Des de petita que cuso i fa uns anys que, animada per un amic, vaig començar a fer per als altres el que cosia per a mi. Tot va començar amb les bosses i moneders i amb el temps he anat afegint ronyoneres, estoigs, motxilles, bijuteria, faldilles, samarretes...
Utilitzava material reciclat, sobretot texà i samarretes, i també comprava alguns teixits i fornitures. Em vaig anar animant i vaig ampliar el repertori amb nous patrons, materials i tècniques.

Des del 2005 que munto la parada de Xivi a diferents fires de la comarca: la Fira d’artesania de la Bisbal del Penedès, la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç, la Fira d’artesania del Vigralla de Llorenç del Penedès...
I Xivi també ha estat present a algunes botigues del Vendrell, amb diferents peces segons cada botiga.

És un procés creatiu molt interessant: trobar i desenvolupar idees, buscar els materials, fer els patrons, tallar les peces, cosir-les i presentar-les. I el més important, m’agrada, m’ho passo bé i deixo volar la meva imaginació i intuïció!


Aquest bloc és l’aparador de Xivi i espero que el gaudiu!