dimecres, 29 de setembre del 2010

Arriba la Fira de la Bisbal!

Tens ganes de veure la nova temporada de Xivi? sí? doncs el diumenge d'aquesta setmana, el 3 d'octubre, és la Fira de la Bisbal i hi podreu veure els nous moneders, bosses, motxiles, arracades, anells i agulles de Xivi.
Ja fa uns quants anys que, juntament amb la trobada de puntaires, també s'hi organitza la fira d'artesania i aquest any podreu trobar-hi sabó artesanal, vidre fos (joies, complements...), minerals, teules pinades, quadres, escultures, bijuteria de tota mena, bruixetes, artesania africana... i Xivi!
Serem un total de deu parades i enguany estarem a la placeta de davant el nou consultori, al costat de la plaça de l'Església, no hi ha pèrdua! Per cert, hi serem matí i tarda, o sigui que els que aneu al concurs de castells de Tarragona podeu venir a veure'ns quan s'acabi, que hi serem fins al vespre!
He posat un parell de fotos per fer-vos dentetes i així tingueu moltes ganes de venir a veure la paradeta Xivi, que aquest any gira al voltant dels botons. La Tresa Coll ha tret la pols a la màquina de forrar botons (una maravella de més de cinquanta anys) i els botons han deixat de botonar-se i desbotonar-se i s'han convertit en anells, arracades i ornaments preciosos per les bosses.
T'espero el diumenge a la Fira de la Bisbal! i, ja saps, que per la fira t'has de firar i no sabràs què triar!

2 comentaris: