dimecres, 8 de desembre del 2010

Vine a la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç!


Aquest cap de setmana que ve és la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç, n'hi diuen la de les puntes al coixí! i Xivi hi serà!!! o sigui que no t'ho pensis més i guarda't una estoneta del cap de setmana per venir a veure la meva paradeta, i tota la fira! on t'hi trobaràs de tot: mercat d'artesania, exposicions, concerts, tallers, tastos... mira-t'ho bé a la seva pàgina web: http://www.arbocenc.org/

Potser ja vas venir a la Fira de la Bisbal... potser et penses que ja ho has vist tot... doncs no! hi ha unes quantes novetats que et deixaran amb la boca oberta: unes ronyoneres amb colors impossibles, unes bosses força grans amb unes boletes que fan l'alegria de qualsevol i unes bossetes de festa... oh! quines bosses de festa! no t'ho imagines... i és que Xivi arriba a final d'any amb un glamour que esborrona! però per a poder fer-les he comptat amb la inestimable col·laboració de la Paqui, que domina les agulles de mitja i juntes hem creat unes joies per lluir!



Aquí tens unes imatges de detalls de les tres novetats... perquè tinguis ganes de veure-ho en viu i en directe!
Espero veure't a la Fira de l'Arboç, hi seré dissabte 11 i diumenge 12 de desembre d'11 del matí fins a les 9 del vespre; al Parc de Santa Llúcia molt a prop del Carrer Hospital.

Ens veiem a l'Arboç!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada